Over Digital Green: niet de recruiter maar jij

Bij Digital Green gaan wij alleen maar voor duurzame samenwerkingen. Recruitment draait om mensen en dus moet jij altijd centraal staan. Wij zetten nooit onszelf, maar altijd de professional voorop. Uiteindelijk heeft de klant daar ook het meeste aan. Zo vinden wij voor de professional altijd een passende uitdaging en voor de klant een developer die perfect in het team past.

Waar het in de recruitmentwereld vaak draait om targets, cijfers en geld, staat bij ons de professional voorop. Wij gaan voor een samenwerking voor de lange termijn en wij zijn dan ook open en transparant over hoe wij werken. We maken vooraf duidelijke afspraken zodat we nooit moeilijke gesprekken over het verhogen van tarieven hoeven te houden. We denken met je mee. Wij willen dat onze klanten en professionals zich gehoord en gewaardeerd blijven voelen, want alleen dan is onze missie geslaagd.

Lees meer

Waarom dit werkt voor onze opdrachtgevers

Digital Green zorgt voor de beste en meest eerlijke financiële voorwaardes voor de professionals. Als opdrachtgever hoef jij je dus geen zorgen te maken dat de professional je verlaat voor een betere betaalde opdracht of baan. De professional speelt de hoofdrol en verdient daarom het beste. De recruiter komt dus altijd op de tweede plek. Door heldere afspraken vooraf te maken, hoef je bij ons geen moeilijke gesprekken over de financiën te voeren. En loopt het wel een keertje anders dan gepland? Dan zijn we flexibel, denken met je mee en komen tot een oplossing die voordelig is voor alle partijen.

Digital Green heeft in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd met IT Development Professionals door heel Nederland. We weten hoe het in de markt reilt en zeilt en wij kennen deze professionals door en door. Dat netwerk zetten we graag voor jou in!

Lees meer